Udviklingsforløb i skoven

Dette forløb er et individuel lederudviklingsforløb, der varer fra 3-5 måneder. 


Fokus på forløbet er både at du finder ind til din sande ledernatur - men i høj grad også, at du gør dig klar til det regenerative paradigme, At du lærer at lære af naturen og dermed bliver en betydningsfuld del af opgøret med den hastige maskine, vi lige nu arbejder i.


Hver session varer ca 1,5 time - og involverer lidt gang, men ikke vandring og strabadser. Derfor skal du have tøj og fodtøj på, der passer til årstiden, og som du kan gå i.


Forløbene er strikket sådan sammen, at vi starter med en afklarende samtale, hvor vi sikrer os, at vi er et match. Det er på telefon.


Dernæst mødes vi i skoven 3 gange, og mellem hver session og som afslutning på forløbet har vi en ca 30 minutters samtale på Teams. På den måde holder vi momentum i din udvikling og kan sætte forskellige fokuspunkter.


Skoven kan noget særligt, fordi den er divers. Hvis du har et ønske om et andet sted, så aftaler vi det - det er vigtigt, du er tryg der hvor vi er. Den ene af sessionerne i skoven kan byttes ud med en hesteassisteret coaching for en merpris på kr 600,- eks moms.


For det fulde forløb, er din investering kr. 8400,- eks moms

(Der kan betales i 2 eller 4 rater, hvis det ønskes)


En aftale starter med, at du skriver en mail - enten på info@ledernatur.dk eller via kontaktformularen ude til højre.


Forespørgsel på udviklingsforløb i naturen