Sølvi Degnegaard

Rækker dig en hånd ud af hamsterhjulet

 

Jeg hedder Sølvi Degnegaard.

Jeg har uddannet og coachet ledere i mange år - både som lektor i ledelse og som selvstændig coach og konsulent. Så jeg kender de fleste ledelsesudfordringer - især i den offentlige sektor, men jeg har også en forkærlighed for ejerledere. 

 Og så er jeg oprindeligt uddannet cand.mag, MPA og naturcoach. 

Jeg har 14 års erfaring med coaching og uddannelse af ledere. Og hele mit liv har naturen og dyrene været der jeg søgte hen for indsigter og afklaringer. Når vi bruger naturen - med eller uden dyr - som spejl, så lander indsigterne dybt, og vi kan finde en balance. Altså hvis vi også er klar til at lære af naturen.

Jeg har arbejdet med coaching i naturen siden 2010 og har videreuddannet mig netop inden for dette felt ad flere omgange gennem årene. Du er i trygge hænder med mig i skoven.


Lige herunder ser du eksempler på mennesker, jeg på forskellig vis har hjulpet.

Sølvi Degnegaard

“Jeg tager bl.a. med mig, at jeg skal være tydeligere i min ledelse, at jeg skal tro på min ledelse. Men faktisk satte det også nogle tanker i gang om hvilken vej, jeg fremadrettet godt kunne tænke mig at gå. Så jeg har taget virkeligt meget med mig.”

Afdelingsleder

Sølvi Degnegaard

“En vild oplevelse. Det er jo ikke en hemmelighed at jeg tænker “hokus pokus” om meget af det, der ikke foregår i min tænkehjerne. Jeg var besluttet på at give det et skud, og jeg er meget glad for, at jeg valgte at være åben. For med mig tager jeg en eller anden uforklarlig ro. Måske fordi jeg fik sagt ting højt jeg kun har sagt inde i mig selv. Måske fordi jeg har åbnet min horisont og er svært tilfreds med det. Tak!”

Leder

Sølvi Degnegaard

“Wow, du er dygtig. Jeg har aldrig før oplevet en så tæt kobling mellem filosofi, coaching og viden om mennesker. Jeg er vendt tilbage til kernen i, hvorfor jeg laver, hvad jeg laver – og det er det største.”

Skoleleder

Sølvi Degnegaard

“Jeg er vild med naturen, og jeg er vild med når tiden står stille i refleksion sammen med Sølvi - i skovens dybe stille & ro. Refleksionerne har slået rod og kvalificerer dagligt mit lederskab. Tak for din ekspertise, Sølvi.”

Afdelingsleder

Udvikling i dit eget tempo
Hvad der kendetegner Ledernatur

Ledernatur handler om, at jeg er din sparringspartner i din proces henimod og ind i din egen natur.

Vi gør det ved, at naturen er dit spejl og din læremester. Jeg er den, der oversætter og guider og skubber, så du fornemmer din retning. 

Men ligesom naturen ikke har travlt, så har vi det heller ikke. Det handler om, at vores proces sammen skal give dig præcis det, der skal til for, at det bliver bæredygtigt. I dit liv og i dit lederskab.


Uanset om det handler om ledelse af medarbejdere i en organisation

- eller om det er ledelse af og i dit liv, så arbejder vi med det indre og ydre liv af dig som leder.

Følg med på Instagram: