Mød Sølvi

- din naturcoach

Jeg hedder Sølvi Degnegaard.

Jeg har uddannet og coachet ledere i mange år - både som lektor i ledelse og som selvstændig coach og konsulent. Så jeg kender de fleste ledelsesudfordringer - især i den offentlige sektor, men jeg har også en forkærlighed for ejerledere. 

 

Og så er jeg oprindeligt uddannet cand.mag, MPA og naturcoach. 

 

Jeg har 14 års erfaring med coaching og uddannelse af ledere. Og hele mit liv har naturen og dyrene været der jeg søgte hen for indsigter og afklaringer. Når vi bruger naturen - med eller uden dyr - som spejl, så lander indsigterne dybt, og vi kan finde en balance. Altså hvis vi også er klar til at lære af naturen.


Jeg har arbejdet med coaching i naturen siden 2010 og har videreuddannet mig netop inden for dette felt ad flere omgange gennem årene. Du er i trygge hænder med mig i skoven.

*****

Sessioner foregår som udgangspunkt i Brorfelde Skov

- indgang ved Nyrupvej 51, 4350 Ugerløse. 

Skal vi mødes et andet sted - så aftaler vi det


*****

Enkelte eksempler på udtalelser fra mennesker, der har været på kursus eller i forløb.

“Jeg tager bl.a. med mig, at jeg skal være tydeligere i min ledelse, at jeg skal tro på min ledelse.  Men faktisk satte det også nogle tanker i gang om hvilken vej, jeg fremadrettet godt kunne tænke mig at gå. Så jeg har taget virkeligt meget med mig.“


Camilla, Afdelingsleder

“En vild oplevelse. Det er jo ikke en hemmelighed at jeg tænker “hokus pokus” om meget af det, der ikke foregår i min tænkehjerne. Jeg var besluttet på at give det et skud, og jeg er meget glad for, at jeg valgte at være åben. For med mig tager jeg en eller anden uforklarlig ro. Måske fordi jeg fik sagt ting højt jeg kun har sagt inde i mig selv. Måske fordi jeg har åbnet min horisont og er svært tilfreds med det. Tak!”


Lea, Leder

“Wow, du er dygtig. Jeg har aldrig før oplevet en så tæt kobling mellem filosofi, coaching og viden om mennesker. Jeg er vendt tilbage til kernen i, hvorfor jeg laver, hvad jeg laver – og det er det største.”


Rasmus, Skoleleder

unsplash